Diensten & werkzaamheden

Deuren afhangen

Wij hebben een zeer breed assortiment aan deuren, van voordeur tot opdekdeur. Uiteraard worden deze deuren vakkundig afgehangen.


Wij hebben tevens de mogelijkheid om in te spelen op uw specifieke wensen voor wat betreft de manier van afhangen en de veiligheidsvoorzieningen. Daarbij kunt u denken aan driepuntssluitingen en veiligheidsbeslag volgens het politiekeurmerk

Kozijnen / profielen stellen

Deze belangrijke voorbereidende werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.


Wij besteden de grootste zorg aan en de uiterste precisie tijdens de uitvoering deze werkzaamheden. Het spreekt voor zich dat ook de maatvoering tijdens uw project bij ons in vertrouwde handen is.

Aftimmer werkzaamheden

Als de ruwbouw klaar is wordt het tijd om aan het aftimmeren te beginnen. Dit is een van onze specialiteiten.


Met de door ons in de loop der jaren opgedane ervaring kunnen wij u een gedegen advies geven over de te gebruiken materialen en werkwijze, waarna wij het aftimmeren zeer secuur ter hand nemen

Wanden / plafonds

Indien dit noodzakelijk is brengen wij ook uw wanden of plafonds aan.


Of dit nu van hout (schroten) of gipsplaat moet zijn. Ook hier kunt u rekenen op een eerlijk en gedegen advies in het voortraject en een vakkundige uitvoering. Wij beschikken voor deze werkzaamheden over de modernste apparatuur zoals lasermeters.

Funderingswerk

Een goede basis is het halve werk.


Wij besteden veel aandacht aan al het voorwerk, vooral de fundering krijgt daarbij extra aandacht. Van het uitgraven, wapenen tot het storten van de fundering, wij nemen het hele proces voor onze rekening.

Metselwerk

Een huis zonder stenen is een blokhut.


Aangezien deze bouwwijze in Nederland niet veel toepassing vindt, is goed metselwerk van eminent belang. Immers tegen de buitenkant van een woning, garage of schuur kijk je aan. Uiteraard moet die buitenkant er pico bello uitzien. Onze vakbekwame metselaars zorgen daarvoor.

Tegelzetten

Bij de afwerking van uw project kan ook het zetten van tegels in bijvoorbeeld badkamer, toilet of keuken voorkomen. Ook deze klus knappen wij zonder problemen vakbekwaam voor u op.

Loodgieterswerk

Gas, water en CV. Wij leggen en verleggen al uw leidingwerk.


Ook monteren wij elke gewenste kraan als dan niet voorzien van een zuinige thermostaat. Ook uw waterafvoer is bij ons in goede handen.

Sanitair plaatsen

Wij plaatsen uw (lig)bad, douche, wastafels en uw toilet op elke door u gewenste plaats.


U hebt veel keuze uit het assortiment van onze leveranciers. Van betaalbare kwaliteit tot topkwaliteit, wij kunnen zo goed als alles leveren en plaatsen/

Stucadoorswerk

Hebt u een plafond of een wand die gestuukt moet worden dan bent u ook daarvoor bij ons aan het goede adres. Snel en vakkundig is daarbij onze leus.

Schilderwerkzaamheden

Schilderwerk besteden wij uit aan een vakbekwaam schildersbedrijf.


Wij hebben gedurende onze jarenlange samenwerking goede ervaringen met dit bedrijf opgedaan en staan dan ook met een gerust hart in voor de kwaliteit van het schilderwerk. Ook verzorgen zij de plaatsing van uw dubbel glas

Diversen

Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van woningaanpassingen.


In het kader van de Wet Voorziening Gehandicapten. U kunt daarbij denken aan verhoogde toiletten, weghalen van drempels, opklapbare toiletbeugels, handgrepen in allerlei maten, kranen met hendelbeding enzovoort.

Lassen

Vakkundig laswerk


Wanneer u vakkundig laswerk wilt laten doen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen ook


Totale verbouwingen, renovatieprojecten en uitbouwen


Plaatsen van dakvensters en dakkapellen, casco of compleet afgetimmerd


Levering en plaatsing van alle typen kozijnen, ramen en deuren


Gipswanden en plafonds (hout of mettelstud)


Wij verleggen ook al uw leidingwerk zoals water, elektra, gas en riolering


Alle voorkomende metsel, tegel, stukadoorswerk.


Wij verleggen ook al uw leidingwerk zoals water, elektra, gas en riolering


Plaatsen van keukens.


Sinds maart 2001 is Rovakemp Timmerwerken actief in de wijde omgeving van Nijmegen voor particulieren, woningbouwverenigingen en de lokale overheid.